Feriebolig i Orlando

Feriebolig i Orlando

Lokal: (407) 760-0954


Global Resort Homes har vært en leder i feriebolig bransjen siden 1993. Team Global vet hva som må til for å gjøre et eierskap av feriebolig vellykket. Vi forvalter eiendommer for eiere fra hele verden, mange av de fra Norge.

Hvorfor kjøpe feriebolig i Orlando? Det er flere årsaker:

•Flott beliggenhet

•Turistmål #1 i landet, om ikke verden

•57 millioner årlige besøkende

•52-ukers utleiesesong

•Betydelig leieinntekt

•Flott vær

•De beste temaparkene

•Fast eiendom er Hot!!!

Ikke bare har Orlando en flott beliggenhet i den sentrale delen av Florida, med bare en times kjøring fra både øst- og vestkyst. Orlando er også turistmål nummer én i USA og har mer enn 57 millioner besøkende i året, noe som genererer 28 milliarder i inntekter.

Beliggenhet betyr alt når du prøver å bestemme hvor du skal kjøpe ditt nye hjem/feriested. Utleieboliger for ferieformål som ligger i nærheten av Disney-området kan kreve høyere priser og har høyere belegg. Vårt team av eksperter i Global vil analysere dine preferanser og hjelpe deg å finne det beste valget for å maksimere din ferieopplevelse og ditt investeringspotensial.

Orlando tilbyr ett varmt og solrikt klima, og er unik i at vi har en 52-ukers utleie sesong. Hvis du ønsker å kjøpe deg en feriebolig som du kan leie ut mens du ikke bruker det selv, er det ikke noe bedre sted å få leieinntekter året rundt enn Orlando.

Orlando har også det nest største konferansesenteret i USA – Orange County Convention Center. Og, ikke glem Universal Studios Orlando og SeaWorld Orlando. Orlando er også stolt over å ha mange cutting edge Fortune 500-selskaper. Vi er også stolte av å ha mange muligheter for shopping i utsalg av kjente og topp kvalitet merkevarer, spennende natteliv og restauranter i verdensklasse.

Global forvalter over 350 ferieboliger med kortsiktig utleie i noen av de mest eksklusive områder for feriesteder i Orlando-området.

Kontakt oss og la oss hjelpe deg å avgjøre om et feriehjem er riktig for deg.

Welcome!

Get our Orlando Buyers Guide instantly FOR FREE.